Op 26 januari 2018 is de werkgroep Duurzame Energie van start gegaan onder voorzitterschap van Bertjan Boom. In deze werkgroep zitten vertegenwoordigers van Bad Hesselingen, Boom b.V., K&EA 44, Noordhuis, Scania, Rendo en Parkmanagement. Het zijn allemaal mensen die al langere tijd bezig zijn met het gebruiken van duurzame energie. Het doel van de werkgroep is om ondernemers te ondersteunen en te faciliteren bij de transitie naar duurzame energie. Daarbij kunt u denken aan:

  • Het aanvragen van SDE subsidie – plaatsing van zonnepanelen op het dak
  • Aanvraag gratis energiescan – Het onafhankelijke bureau Klimaatroute kan op aanvraag een gratis scan van uw energieverbruik maken en een kort en bondig rapport (1 A4) opstellen over de mogelijkheden voor besparing. Daarnaast wordt u vrijblijvend geholpen bij het het vervolgtraject inzake het beoordelen van offertes en de uitvoering van de besparingsmogelijkheden.
  • Aanbieding laadpalen – Ecotap biedt leden van Parkmanagement tegen een gereduceerd tarief plaatsing van een laadpaal aan voor het opladen van elektrische auto’s (fietsen) voor uw medewerkers en klanten.
  • U kunt geïnformeerd worden door een lid van de werkgroep bij uw op het bedrijf over hoe zij het aangepakt hebben en de besparingsmogelijkheden
  • U kunt samen met enkele bedrijven een workshops krijgen over de specifieke mogelijkheden binnen uw bedrijf en eventuele (gezamenlijke) oplossingen met bedrijven in uw omgeving.