Over ICC-PMM

ICC-PMM is het overkoepelend aanspreekpunt voor de Meppeler industrie en ondernemingen en treedt op als gesprekspartner bij de diverse overheden als het gaat om de Meppeler infrastructuur en de belangen van de aangesloten leden. Daarnaast werkt ICC-PMM er continue aan om schaalvoordeel te verkrijgen door gezamenlijke inkoop. Door bundeling van krachten kunnen er faciliteiten gerealiseerd worden die als individuele ondernemer lastig te realiseren zijn.

ICC-PMM concentreert zich op de onderwerpen: afval, beveiliging, energie, glasvezelP&O en bewegwijzering. ICC-PMM is een vereniging en telt momenteel ruim 190 leden.

Voordelen voor de leden

ICC-PMM heeft voor haar leden al diverse collectieve contracten af kunnen sluiten. Dat betekent schaalvoordeel! Profiteer mee met de collectieve contracten op gebied van:

Daarnaast zijn er binnen ICC-PMM leden die hun producten en/of diensten tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden:

Ook profiteren van een lidmaatschap?

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Kosten lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap worden ruimschoots terugverdiend door gebruik te maken van de aangeboden kortingsmogelijkheden. Bedrijven tot en met vijf medewerkers betalen een basisbijdrage van €125,- per jaar. Vanaf zes medewerkers is deze bijdrage €250,- per jaar.

Ontstaan ICC-PMM

ICC-PMM is ontstaan door een bundeling van krachten van de Industriële Commerciële Club Zuid-West Drenthe (ICC) en Parkmanagement Meppel (PMM). In PMM werken de ondernemingen op de bedrijventerreinen Oevers, Noord, Blankenstein en Rogat samen om de kwaliteit van de terreinen te verbeteren en verder te ontwikkelen. Hierdoor blijft de waarde van het onroerend goed gewaarborgd en is het voor nieuwe bedrijven aantrekkelijk zich te vestigen. Leden van PMM zijn automatisch lid van ICC-PMM. ICC-PMM vertegenwoordigt haar leden, de Meppeler bedrijven, ook buiten de bedrijventerreinen richting lokale en provinciale overheid.