Even voorstellen :  Anne van der Hulst – nieuw bestuurslid van ICC Parkmanagement.
Mijn naam is Anne van der Hulst, woonachtig in Meppel sinds 2012 en mijn bedrijf is verhuist naar de Eekhorstweg 28 op Noord 2 in maart 2018. Ik heb een lasbedrijf en ben geheel toeleverancier op het gebied van staal. Onze website www.geniaalinstaal.nl zegt hierin al genoeg!
Sinds dat wij ons vestigden in 2018 zijn wij lid van ICC Parkmanagement en hebben sindsdien al meerdere keren gebruik gemaakt van de interessante bijeenkomsten en zijn natuurlijk naar het gala geweest. Toen ik gevraagd werd voor het bestuur van ICC en hoorde welke plannen er op tafel liggen voor de toekomst, heb ik volmondig ja gezegd. Mijn motto, zowel zakelijk als privé, is 1+1=3. Door samen te werken weet je meer. Vooral weten waar je zelf goed in bent en hierin uitblinken en weten waar anderen goed in zijn en daardoor samen te verbeteren. Ik hoop door deelgenoot te zijn van het bestuur van ICC, de positie van ICC in de gemeente Meppel te kunnen versterken. Ook hoop ik met de andere bestuursleden te kunnen kijken of en hoe we het ondernemersklimaat in de omgeving kunnen verbeteren. Daarnaast hoop ik uitdagingen te signaleren om daarna de organisatie met elkaar te verbinden, deze uitdagingen aan te pakken en misschien wel op te lossen.  
Hopelijk heb ik zo een beeld kunnen geven van wie ik ben en wat ik doe. Mocht je meer willen weten, bel of mail gerust of schiet me aan bij de eerst volgende bijeenkomst.