Laden Evenementen

« All Events

Werken met Social Media

12-05-2011
LEER MEER OVER SOCIAL MEDIA
Bent u actief met Social Media, of overweegt u ermee aan de slag te gaan?
Kom dan donderdagmiddag 12 mei naar het auditorium van Arcus (het voormalige Achmea kantoor).
De Businessclub en ABN Amro houden die middag samen met Social CRM vanaf 13.30 uur een interactieve presentatie over Social Media. Social CRM, een Hengeloos bedrijf, hield onlangs een vergelijkbare presentatie voor het Twentse bedrijfsleven. De reacties daarop waren voor de BC en ABN Amro aanleiding hen uit te nodigen naar Meppel te komen.
 
Tijdens de bijna drie uur durende presentatie, waar u zelf ook een rol in kunt spelen, wordt Social Media gedefinieerd, wordt de impact aangetoond, kunt u leren hoe u deze media effectief inzet ten behoeve van CRM en wordt de gang van theorie naar praktijk behandeld.
De presentatie is aangekleed met aansprekende voorbeelden en biedt volop ruimte tot het stellen van vragen. ABN Amro heeft een team van specialisten dat zich dagelijks met het fenomeen bezig houdt. Een van hen komt naar Meppel om over zijn ervaringen te spreken.
De presentatie wordt onderbroken met een pauze en om 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Behalve de Businessclub zijn ook leden van ICC Parkmanagement uitgenodigd.