Laden Evenementen

« All Events

Meppel Culinair extra!

30-06-2017

Vier de zomer tijdens Meppel Culinair op 30 juni 2017 in het Wilhelminapark

De zomer is begonnen in ons mooie stadje: de pleinen en volle terrassen, haar grachten vol met bootjes, de gezellige evenementen, we houden van deze stad. En natuurlijk Meppel Culinair in ons heerlijke Wilhelminapark. Hoe fijn is het om dat geluksmoment tijdens Meppel Culinair te mogen delen met uw medewerkers en / of uw goede relaties.

Wilt u uw medewerkers, klanten en/of relaties nog voor de vakantieperiode fêteren, dan is vrijdag 30 juni een prachtige gelegenheid. Deze dag zal vanaf 16.00 uur gelardeerd worden met passend- en vooral verrassend entertainment. Voor de vrijdagmiddag hebben we met de organisatie van Meppel Culinair drie Gastro Pakketten voor u samengesteld. U kunt natuurlijk meerdere pakketten afnemen of een combinatie maken. Als u een pakket bestelt, ontvangt u daarvan een factuur van de organisatie, maar u kunt natuurlijk ook komen en losse munten op het evenement zelf kopen.

 

Gastro Pakket 1. € 250,- u ontvangt 100 munten (culinair genieten voor 4 à 5 personen)
Gastro Pakket 2. € 950,- u ontvangt 400 munten (culinair genieten met 18 à 20 personen). Ontvangst om 16.00 uur met een “bubbel“ in één van de paviljoens
Gastro Pakket 3. € 2500,- u ontvangt 1000 munten (culinair genieten met 45 à 50 personen). Ontvangst om 16.00 uur met een “bubbel“ en een amuse in één van de paviljoens.
Na het ontvangst worden u en uw gasten getrakteerd op een privé optreden

De pakketten kunt u bestellen bij Ellennoor Leijenaar door te mailen naar e.leijenaar@mth.nl onder vermelding van de bedrijfsnaam, de contactpersoon en het factuuradres.

De munten zijn op vrijdag 30 juni vanaf 16.00 uur af te halen bij de info balie op het terrein. Kiest u voor een Gastro pakket 2 of 3, dan worden de munten een week voorafgaand aan het evenement bij u op het bedrijf bezorgd.