Het verhaal van Anis Jadib:

Een nieuwe locatie. Alle energie bundelen onder een dak, dat was de droom die ik had. Het creëren van een bruisend centrum, waarin onze passie tot uiting komt. Een grote diversiteit aan disciplines, die wij op het hoogste niveau willen en moeten uitvoeren. Een ambitie, die een ondernemer drijft om het uiterste uit zichzelf en het team te halen. Ik ben gezegend met een prachtig team van mensen om mij heen, die allemaal in hun eigen vakgebied uitblinken. Dat maakt mij trots.

Natuurlijk is het een gekke tijd en heb ik mezelf afgevraagd of dit wel het moment is om te investeren. Interen op je reserves! Maar als je ergens in gelooft moet je er soms ook voor gaan. Dat is mijn ogen ook ondernemerschap. Nu we er zitten ben ik blij de stap te hebben gezet en genieten we volop van de energie die het met zich meebrengt.

Op deze nieuwe locatie zijn de volgende bedrijven gevestigd.

Werkplan Uitzendbureau
Een full service uitzendorganisatie die ondanks alle onlineontwikkelingen de persoonlijke relaties met haar opdrachtgevers hoog in het vaandel draagt. Mensen maken het verschil, daar blijven wij in geloven zowel voor de opdrachtgevers als werknemers. Uitzenden, detacheren, werven en selecteren, hrm support maar ook job coaching, outplacement en re-integratie horen bij onze disciplines. Persoonlijk en betrokken, daar blinken wij in uit. Dankbaar voor de gunning in onze stad willen wij ook op deze plek het verschil blijven maken. Ook in deze lastige tijd.

Posmark Retail Services
Posmark is een allround winkelinrichter. En dan niet zoals onze vriend Kortekaas dat doet, maar wij bouwen winkels om zoals IKEA, Gamma, Praxis enz. Daarin doen wij de totale verbouwing van de winkel, inclusief lichtplannen wijzigen etc. Op dit moment doen wij dit door het hele land met een team van 20 man in vaste dienst.

Jarda tuinen
Jarda tuinen is een hoveniersbedrijf dat zich richt op complete tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Het plaatsen van schuttingen en hekwerken, bestratingswerkzaamheden, multidiensten, het plaatsten van overkappingen en speelhuisjes en nog veel meer! Met een klein flexibel team weten wij elke omgeving om te toveren tot een warm en comfortabel verblijf. Buitenleven maakt mensen gelukkiger en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Rocketbox Media
Rocketbox heeft twee vestigingen. Vanuit Rotterdam en Meppel maken wij hier de mooiste videoproducties. Van een professionele bedrijfsvideo tot een commercial voor een product of een muziekvideo. We hebben alles in huis om er elke keer een unieke en opvallende productie van te maken. Juist in deze tijd zien wij dat marketing van groot belang is. Dus naast het maken van video’s kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte websites en webshops, Seo oplossingen en linkbuilding. Allemaal ingrediënten die onmisbaar zijn in deze tijd, waarin beelden sterker zijn dan woorden.

Car and Bike
Eigenlijk wel een jongensdroom die nu uit kon komen. Wij hadden al een paar jaar een werkplaats voor ons eigen wagenpark. Als ondernemer ben je veel onder de mensen en mij werd steeds vaker gevraagd of wij het onderhoud ook uit konden breiden voor ondernemers en particulieren. Daarnaast kregen wij ook verzoeken om auto’s en motorfietsen aan te kopen. Toen hebben wij de knoop doorgehakt en zo is Car and Bike ontstaan. Met de overname van garage Biemolt en daarmee ook Denny in de werkplaats was de cirkel rond. Car and Bike is een kleinschalige garage, waarmee wij niet de wens hebben om veel groter te worden. De garage is voorzien van de laatste technische snufjes, waarmee we elke opdracht in de werkplaats aan kunnen. Daarbij komt dat wij voor de auto’s ook de APK in eigen beheer hebben. Een verantwoordelijkheid die we heel serieus nemen. Het feit dat wij onze relaties kennen, de persoonlijke contacten, het transparante verdienmodel en de betaalbare tarieven maken voor veel van onze klanten het verschil. Ook hier gaan we voor het opbouwen en behouden van onze relaties voor de langere termijn.