Parkmanagement Meppel heeft voor collectieve inkoop van energie een partnerschap met PM Energie. Onze nieuwe contactpersoon stelt zich graag aan u voor en komt graag met u in contact om toe te lichten of voor te rekenen welke voordelen het collectief ú te bieden heeft.

 

Beste ondernemer in Meppel,

De energiemarkt is continu in beweging. Niet alleen de prijzen op de groothandelsmarkt, maar bijvoorbeeld ook ontwikkelingen op gebied van duurzame opwek en wet- en regelgeving. Vanuit het ondernemerscollectief helpen we u graag om kosten en moeite te besparen op uw energiezaken.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief bij PM Energie, waarmee ik de nodige ervaring heb opgedaan met de zakelijke energiemarkt en het ondersteunen van ondernemersverenigingen en individuele ondernemers.

PM Energie is opgericht door diverse parkmanagement organisaties om een groep ondernemers te helpen bij de uitvoering van een eigen energiecollectief. Ruim zestig ondernemersverenigingen in Nederland hebben verenigd in dit collectief hun krachten gebundeld, wat ons de mogelijkheid biedt om fulltime, met een leuke club toegewijde collega’s en tegen lage kosten alle deelnemende bedrijven maximaal te ontzorgen en energiekosten te besparen!

Met mijn ervaring in de energiemarkt denk ik, samen met mijn collega’s, graag met u mee om uw energiekosten te verlagen en andere energievraagstukken te beantwoorden. Nodigt u mij uit om namens ICCPM Meppel de voordelen en mogelijkheden met u door te nemen? Ik hoor graag van u!
Ik ben te bereiken via g.douw@pmenergie.nl, 085 2100 578 (kantoor) of 06 5329 5579.

Voor nu wens ik u een prettige dag en hopelijk spreek ik u binnenkort. Groeten Geert Douw

Wij bevelen dit partnerschap nogmaals van harte bij u aan!
Namens ICC-PM Meppel kan PM Energie u onder andere helpen met een van de volgende onderwerpen.
 Collectieve in- en verkoop van elektra en gas
 Collectieve inkoop van groot zakelijke meetdiensten
 Online inzicht in uw energieverbruik
 Begeleiding bij realisatie van zonne-installaties
 Optimalisatie van netwerkkosten
 Reductie van energiebelastingen