Vanaf 1 mei 2014 heb ik vol enthousiasme als secretaresse bij ICC-PMM gewerkt. Het doel van ICC Parkmanagement – het behartigen van de belangen van ondernemers – heeft mij altijd na aan het hart gelegen en daarnaast kreeg ik de ruimte om het (samen met de parkmanager) op mijn eigen manier in te vullen.
Ik heb mee mogen werken aan prachtige projecten, zoals de Open Bedrijvendag samen met het onderwijs en de gemeente, de certificering van de bedrijventerreinen, het behalen van grote inkoopvoordelen voor onze leden en daarnaast de kans gekregen om mooie bedrijven te bezoeken en boeiende en inspirerende mensen te ontmoeten.

In coronatijd hebben wij de switch gemaakt naar de digitale communicatie met het doel onze leden te ondersteunen waar wij konden. Dit heeft geresulteerd in enkele prachtige social media projecten, waarin ondernemers vertelden over hun ervaringen in coronatijd. Ook hebben wij met inzet van enkele leden Webinars georganiseerd over de bestrijding van cybercriminaliteit.
Ik heb grote bewondering voor ondernemers die in zware tijden niet bij de pakken neer gaan zitten, maar nieuwe mogelijkheden zien, met prachtige nieuwe initiatieven komen en gewoon doorgaan.
Ook de digitale Open Bedrijven Maand samen met studenten die geen stageplek konden krijgen in coronatijd en op deze manier toch hun examen konden halen vond ik bijzonder.
De contacten ga ik zeker missen en op de achtergrond wil ik af en toe nog graag meedenken en werken aan leuke projecten, maar het is ook leuk om het nu aan een jongere generatie over te laten.