Save the date voor Ondernemers   –  Zaterdag 5 november 10 – 16 uur Open bedrijven dag Meppel 2022.

Op zaterdag 5 november 2022 gaan we weer een Open bedrijvendag organiseren. Mooi nieuws;  de organisaties van de Open bedrijvendag en Meppel aan Zee slaan de handen.

Deelname Meppel aan Zee   
Dit jaar sluit ook Meppel aan Zee aan bij de Open bedrijven dag Meppel. Stichting Meppel aan Zee is het platform waarop verbindingen tot stand komen tussen onderwijs, gemeente en ondernemers en actief zijn in – of met het Meppeler deel van de haven in Port of Zwolle.

Dit jaar is het thema How it’s done 
We vragen Meppeler bedrijven om niet alleen het bedrijf te laten zien, maar ook hóe je het doet en daar waar het mogelijk het de bezoeker óók te laten doen. Hoe mooi is het om toekomstige werknemers, de leerlingen en studenten, te laten zien; Hoe bakt de bakker brood, hoe administreert de accountant, hoe last de botenbouwer, hoe masseert de fysio, hoe schildert de schilder. En laat de bezoeker het ook doen. Maak van de OBD een doe-dag.

Doelgroep 
Uiteraard is op de open bedrijvendag voor iedereen welkom! Ook dit jaar wordt er weer speciaal aandacht gevraagd bij scholieren van de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs en de groepen 1 en 2 van het voorgezet onderwijs. Ook werkzoekenden worden er op attent gemaakt om de bedrijven te bezoeken.  

Ontbijtbijeenkomst 
Noteer alvast in je agenda: deelnemende bedrijven worden uitgenodigd om op 11 oktober een ontbijtbijeenkomst bij te wonen om elkaar als deelnemer te leren kennen & te inspireren om de dag tot een groot succes te maken.

Doe mee! Meld je bedrijf aan   
Onze oproep aan iedereen is om vooral mee te doen. Samen laten we zien hoe veelzijdig Ondernemend Meppel is, zodat we voor leerlingen, werkzoekenden en andere belangstellenden een mooi programma kunnen bieden.

Nu al opgeven kan via de website www.obdd.nl. Meer informatie? Mail naar Secretariaat ICC-PMM secretariaat@iccpmm.nl. Laten we er samen een fantastische dag van maken!

Ondernemende groet,   
Namens de organisatie Open Bedrijvendag Meppel; ICC-Parkmanagement, RSG Stad & Esch, CSG Dingstede, Drenthe college, Regiocampus Ondernemerspunt, Gemeente Meppel & Meppel aan zee.   

                                                                         
Marieke
Navarro, ICC Parkmanagement