Tijdelijk aanbod: 50% korting op groene stroom
Om u een handje te helpen bij het verduurzamen van uw bedrijf doen wij u een (tijdelijk) aanbod. Als u voor 31 december 2018 aangeeft dat u groene stroom wilt gebruiken, betaalt ICC-PMM 50% van de opslagkosten voor groene stroom in het eerste jaar. U krijgt dan echte groene stroom uit wind- of waterkracht. Een bedrijf met een gebruik van 25.000 kWh is hiervoor ongeveer € 50,- meer per jaar kwijt. Het aanbod geldt voor meerdere soorten groene stroom. Om alle leden te laten profiteren is de 50%-vergoeding gelimiteerd op € 500,- per bedrijf.

U kunt zich aanmelden voor groene stroom via onderstaande link met het machtigingsformulier.

Besparen op al uw energiekosten
Naast besparing op inkoop helpt PM Energie u met het reduceren van uw energiekosten in de ruimste zin van het woord. Als u uw verbruik wilt reduceren levert PM Energie u inzicht in uw verbruik met de PM Energiemonitor, een handige online verbruiksapplicatie. Voor grootverbruikers zijn er daarnaast besparingsmogelijkheden op een aantal extra kostenposten zoals meetdiensten en op de facturen van Rendo en Enexis. Tot slot kunnen zij u van A tot Z begeleiden in de realisatie van zonnepanelen op uw dak, eventueel zelfs zonder eigen investering.

Uw energiezaken in de juiste handen
Als deelnemer aan het energie collectief van ICC-PMM wordt u volledig ontzorgd. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Danny van Houten of Huub Punte. U kunt hen bereiken via d.vanhouten@pmenergie.nl, of h.punte@pmenergie.nl of telefonisch via 085 – 2100 578. U kunt met uw vragen uiteraard ook terecht bij uw ICC-PMM Parkmanager Jos Hagedoorn.

2018 Machtiging Aanbieding Groene stroom