Sinds 1 oktober 2021 zijn wij de trotse eigenaren van Bij Jans en sinds kort ook lid van ICC Parkmanagement.

Mijn naam is Ruerdtsje, ben de vrouw van Harold en mede eigenaar van Bij Jans. Mijn roots liggen (zoals je aan mijn naam kunt zien) in Friesland. Ik begin de dag steevast met een lach! Hou van eerlijkheid en openheid.

Ben oprecht geïnteresseerd in de mens achter mijn gasten en maak mensen graag gelukkig. Met gastvrijheid en vrolijkheid probeer ik iedereen de aandacht te geven die mijn gasten verdienen.

Mijn naam is Harold. Voor de meesten bekend uit de tenniswereld, maar sinds 1 oktober samen met mijn vrouw Ruerdtsje mede eigenaar van Bij Jans. Daarnaast ben ik ook mede eigenaar van Tennis en Padelacademy Breakpoint. Door mijn expertise op de tennis-padelbaan zorg ik voor de verbinding tussen onze gezellige horecagelegenheid en de sport.

Op de baan geef ik, naast de trainingen voor Breakpoint, ook  invulling aan de clinics voor bedrijven, feestjes en andere activiteiten.

Samen met een leuk team mensen staan zij voor je klaar om je te voorzien van eten, drinken & meer.

Bij Jans is het leukste adres in Meppel voor sport, eten, drinken & meer. We willen graag de spil zijn voor leuke (sport)evenementen. Zo organiseren wij graag voor jou en je collega’s of vrienden een clinic tennis of padel met een gezellige borrel of buffet na afloop.

Bij Jans leent zich uitstekend voor:

  • netwerkbijeenkomsten
    • vergaderlocatie
    • (bedrijfs) trainingen en workshops
    • (sport)evenementen
    • Padel- of tennis clinic of workshop

We maken graag een plan op maat voor je, bijvoorbeeld een arrangement waarbij je het serieuze deel afwisselt met een clinic tennis of padel.

Meer weten of heb je een ander leuk idee. Kom gerust eens langs voor een lekkere bak koffie of thee of neem een kijkje op onze website www.bijjans.nl

Sportieve groet,

Ruerdtsje & Harold Jans