Wat waren de ambities voor dit jaar? En wat had je anders gedaan als je terugkijkt op de coronaperiode? Deze vragen worden gesteld tijdens de vijfde aflevering van de videoreeks ‘Ondernemen in tijden van corona’.

In deze videoreeks spreekt tafelheer Danny Pol met regionale ondernemers over ondernemen in tijden van corona.

In deze laatste aflevering praten Marieke Navarro, programmamanager Regiocampus, en Hillard Worst, ZIZO à la carte restaurant, over de effecten van de coronacrisis op hun onderneming, en wat zij hebben geleerd van deze periode. Marieke: “We waren van plan om ondernemers veel ondersteuning te bieden en mooie opdrachten binnen te halen, om onze studenten op in te zetten. Dat is anders gelopen, uiteindelijk zaten we met een lege zaal.” Hillard: “We hadden in 2019 besloten dat we ons restaurant zouden verplaatsen naar een nieuwe locatie. Het huidige restaurant zou op een feestelijke manier afgesloten worden, waarna we over zouden gaan op een nieuwe locatie. We zouden de twee kernactiviteiten; de catering en de zalen, volop in de publiciteit brengen. Dat is anders gelopen. Toch is de vreugde op dit moment wel zo groot dat het alle pijn grotendeels verzacht.”

Benieuwd wat zij hebben geleerd van ondernemen in tijden van Corona? Bekijk het hele gesprek in de video:

https://www.youtube.com/watch?v=cJAn89GxxT0