Wat waren de ambities voor dit jaar? En wat had je anders gedaan als je terugkijkt op de coronaperiode? Deze vragen worden gesteld tijdens de vierde aflevering van de videoreeks ‘Ondernemen in tijden van corona’.

In deze videoreeks spreekt tafelheer Danny Pol met regionale ondernemers over ondernemen in tijden van corona.

In deze vierde aflevering praten Wouter Taal, CEO bij online-alv.nl en Kim Buikema, mentor/ curator Finta bewind BV, over de lessen die zij hebben getrokken uit deze periode en de consequenties die de pandemie had op hun dagelijkse werkzaamheden en ondernemingen. Kim: “Het was een uitdaging om onze werkzaamheden goed voort te zetten. Eind 2019 hebben we gesprekken gevoerd met iemand die ons extra dossiers zou overdragen. Toen wij eenmaal door corona vanuit huis moesten werken, en die nieuwe dossiers moesten opstarten, was dat best lastig.” Wouter: “We zagen het aankomen vanwege de signalen in de markt. We zijn gaan nadenken; wat kunnen we doen? We hebben samen met SEMproductions een website én campagne opgezet voor online events. Dit bleek iets te vroeg, mensen waren hier in de eerste week van corona nog niet echt aan toe.”

Benieuwd wat voor nieuwe inzichten en ideeën zijn hebben ontwikkeld in de coronaperiode? Bekijk het hele gesprek in de video:

https://www.youtube.com/watch?v=Os0G4vpFcRk