« Terug naar overzicht

Wat is Werkplan
Werkplan is een organisatie gespecialiseerd in werving & selectie van middelbaar (MBO) en hoger (HBO+) geschoold personeel. De Werkplan methode is gebaseerd op de gedachte dat mensen de belangrijkste factor zijn in iedere organisatie en dat de persoonlijkheid van het individu doorslaggevend is voor het resultaat in een functie. Werkplan maakt overigens niet alleen goed passende matches. Het fullservice bureau biedt ook HR-advies, hulp bij outplacement, voert loopbaanbegeleiding en assessments uit en creëert met de aparte tak Rocket Box Media video’s waarin werkgevers zichzelf profileren.
Waarom Werkplan
Werkplan heeft een heleboel HR kennis in huis en assisteert organisaties bij het in dienst nemen van de juiste mensen. Ook levert Werkplan een bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuwe medewerker. De medewerkers van Werkplan weten waar ze over praten. De wensen van de opdrachtgevers en de deskundigheid van de kandidaten worden telkens weer correct op waarde beoordeeld. Nog een pluspunt van Werkplan vormt de nauwkeurige selectie. Bij Werkplan kun je niet zomaar aan de slag. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. De inschrijving dient vergezeld te gaan van een duidelijk curriculum vitae. Na een zorgvuldig onderzoek worden mensen geselecteerd op bekwaamheden. Pas na goedkeuring kunnen de juiste mensen op de juiste plaatsen gezet worden.
De bedrijven
Werkplan kent de organisatie waarvoor opdrachten moeten worden uitgevoerd goed. Doelstellingen, activiteiten, waarden en normen zijn duidelijk in kaart gebracht. Werkplan kent ook de medewerkers die een belangrijke rol spelen bij de betreffende functie. De cliënt weet hoe Werkplan te werk gaat en onderschrijft de uitgangspunten. Wederzijds begrip en nauwe samenwerking tussen cliënt en Werkplan zijn voorwaarden om de selectie goed te laten verlopen en voor alle betrokkenen tot het juiste resultaat te komen.