« Terug naar overzicht

Wantdatklopt.nl verzorgt training, coaching en workshops op het gebied van stressmanagement en beter slapen met de hartcoherentie methode (ook wel: HeartMath). Hartcoherentie is een eenvoudige en effectieve methode voor stressreductie. Het leidt tot een betere gezondheid en grotere prestaties, zowel privé als op het werk.

Deelnemers vergroten hun veerkracht door het hartritme te beïnvloeden met eenvoudige technieken. Bijzonder daarbij is, dat het eigen hartritme via een oorsensor zichtbaar wordt gemaakt op de computer (of de smartphone). Dat maakt trainen concreet, stimulerend en leuk! Ook worden de deelnemers zich bewust van de energiegevers en -nemers in de eigen (werk)omgeving door de aangereikte kennis en werkvormen.

De HeartMath methode kent een solide wetenschappelijke basis en heeft zijn sporen verdiend bij duizenden managers en medewerkers van bedrijven en organisaties wereldwijd, maar ook bij de politie, in het onderwijs en in (top)sport.

Anette de Jong is gecertificeerd voor de beproefde HeartMath trajecten, maar levert ook graag maatwerk voor bedrijven. Maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Meer informatie is te vinden op https://www.wantdatklopt.nl/