« Terug naar overzicht

Van der Sluis is een gerenommeerd transportbedrijf voor o.a. het vervoer van agrarische producten. Het bewijs van de hoge kwaliteit van onze transporten is het grote aantal vaste klanten.

Een Walking Floor is een trailer met een automatisch hydraulisch laad-en-los systeem en heeft een laadcapaciteit van 93 m3. Deze Walking Floor combinaties verzorgen dagelijks los gestorte transporten binnen de Benelux en Duitsland. Tevens vertrekken er dagelijks transporten naar Denemarken. Zo kunnen wij met behulp van de chauffeurs wissel binnen 24 uur uw producten naar Denemarken transporteren.

De goederen die wij hoofdzakelijk met de Walking Floor combinaties transporteren zijn diervoeders, houtsnippers, kunststoffen, hout, tuinturf, papier en meer.

 

Logistiek Centrum Meppel (LCM) heeft nauwe banden met VDS. De bedrijven zitten in hetzelfde pand, hebben dezelfde directeur, maar hebben een andere planning. LCM verzorgt op dagelijkse basis transporten van en naar Denemarken. Deze transporten worden verzorgt met tautliners en boxtrailers. Doordat deze 2 zelfstandige bedrijven nauw samen kunnen werken en ‘’out of the box’’ denken kan er altijd aan uw oplossing worden gedacht.