« Terug naar overzicht

Safetyschool verzorgt kortdurende, intensieve opleidingen EHBO en BHV. Ons motto: Minimale investering, maximale veiligheid.

Minimale investering in tijd en geld. Bij ons geen theorieboek dat in een klas wordt afgewerkt. Onze cursisten doen de voorbereiding thuis in hun eigen tijd middels onze e-learning (online leeromgeving). Ieder in zijn eigen tempo en op een moment dat het schikt. Willen ze het nog een keer doornemen dan kan dat. Mochten er dan toch nog vragen zijn dan kunnen ze bellen met één van onze medewerkers. Deze zijn altijd bereikbaar, professioneel opgeleid en uiterst vriendelijk. Om de handelingen te leren kom je naar ons toe. In een ochtend of middag, alleen maar bezig zijn met de levensreddende handelingen, reanimatie en gebruik AED, wondverzorging en ziektebeelden herkennen. Ben je geslaagd dan ontvang je het internationaal erkende NIKTA certificaat.

Wij geven onze opleidingen EHBO/BHV op twee manieren:

A: Open Inschrijvingen in 8 plaatsen in Nederland. Je kunt terecht in: Leeuwarden, Meppel, Zwolle, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, EIndhoven en Ede. Na de zomerperiode wordt Deventer nog aan deze plaatsen toegevoegd.

B: Incompany bij opdrachtgevers op locatie. De Incompany trainingen zijn altijd op maat gemaakt en aan te passen aan de wensen van de klant. Naast de basisvaardigheden kan de training uitgebreid worden door bijvoorbeeld het inzetten van een Lotusslachtoffer, een ontruimingsoefening en/of wondverzorging passend bij uw branche. Onze adviseur komt graag langs om uw vragen in kaart te brengen.

Wilt u toch liever een EHBO opleiding Oranje Kruis? Ook dit verzorgen wij graag voor u.

Kijk voor alle opleidingen, prijzen en data op: https://www.safetyschool.nl/event

Safetyschool voor een Minimale investering met Maximale veiligheid!