« Terug naar overzicht

Reestmond, één van de grootste werkgevers in de regio Meppel, voert voor de gemeenten Meppel, Westerveld, Staphorst en De Wolden de Wet Sociale Werkvoorzieningen uit.

Het doel van Reestmond is mensen te ontwikkelen, waardoor voor hen de afstand tot de arbeidsmarkt wordt verkleind en de kans op een reguliere baan wordt vergroot. Hierin speelt ons bedrijfsonderdeel Reestmond / RRC, de arbeids(re)integratieafdeling, een grote rol.

Reestmond is een werkleerbedrijf. Onze medewerkers worden in een zo normaal mogelijke arbeidsomgeving opgeleid voor een vak. Aan onze medewerkers die door een beperking niet in staat zijn uit te stromen naar het vrije bedrijf bieden we binnen ons bedrijf werk dat is afgestemd op hun mogelijkheden.

Aan onze vele relaties bieden we dan ook een grote diversiteit aan industriële en dienstverlenende mogelijkheden, variërend van metaalbewerking tot het leggen van straten en van inpak- en assemblagewerkzaamheden tot postbezorging, om maar een paar voorbeelden te noemen.
En uiteraard zijn we gespecialiseerd in arbeids(re)integratie, waarbij het detacheren en/of begeleid werken belangrijke hulpmiddelen zijn.