« Terug naar overzicht

Lokaal staat centraal bij Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Daar is onze organisatie op ingericht en zo gedragen wij ons ook. We zijn betrokken bij en participeren actief in ontwikkelingen die plaatsvinden binnen de bedrijvenmarkt in ons werkgebied en leveren waar mogelijk toegevoegde waarde.
Met onze medewerkers zijn we in staat hoogwaardige adviezen te geven op alle terreinen die voor ondernemers relevant zijn. Zonodig schakelen we gespecialiseerde diensten in van onze landelijke organisatie. Daarbij kan niet alleen Rabobank Nederland Grootbedrijf worden genoemd, maar bijvoorbeeld ook De Lage Landen voor leaseconstructies en factoring, Interpolis voor verzekeringen en alles wat te maken heeft met employee benefits en Schretlen en Co voor het vermogensbeheer van directeuren-grootaandeelhouders.
Rabobank Meppel-Steenwijkerland is een zelfstandige bank. Korte lijnen en snelle besluitvorming zijn onze kerncompetenties. Graag rekenen wij ondernemers voor welke voordelen kunnen worden gehaald uit een relatie met onze bank.