« Terug naar overzicht

Calago B.V. implementeert Enterprise software voor Product Informatie Management (PIM) en eCommerce. Onze belangrijkste softwarepartners zijn OpusCapita, Akeneo en Shopware. Calago B.V. is een flexibele, slagvaardige en vitale organisatie waarin we samenwerken met plezier. Dit doen we met medewerkers die hart voor de klant en organisatie hebben, duurzame verbindingen aangaan én ondernemend en resultaatgericht zijn. Niet omdat het moet, maar omdat iedereen zich verantwoordelijk voelt voor wat we met elkaar willen bereiken.
Dankzij de softwaretool van onze zustermaatschappij Mydatafactory B.V. hebben onze relaties overzicht en volledige en up-to-date productdata. Door geautomatiseerde identificatie van producteigenschappen, prijs, kwaliteit, voorraad en levertijd kan men snel zoeken, vergelijken en selecteren uit miljoenen producten en specificaties.
Als expert team zijn wij integer, open en betrokken door eigenaarschap te tonen. Dit doen we zorgvuldig, vernieuwend en we verbeteren continue met als doel succesvol te zijn.