« Terug naar overzicht

Over AT7T9
Ervaring is vooral van belang als de toekomst er hetzelfde uitziet als het verleden

AT7T9 werving & selectie is specialist in het werven en selecteren van management, sales en marketing personeel op HBO en WO niveau voor de profit-sector. Ter ondersteuning van ons W&S proces maken wij gebruik van de Q4 Profiles Persoonlijke Profiel Analyse, een op DISC gebaseerde gedragsanalyse. Deze zetten wij ook in voor optimalisatie van samenwerking binnen (management)teams en in individuele ontwikkeltrajecten.

Werving & selectie van personeel is puur mensenwerk! Zowel in de nauwe samenwerking met opdrachtgevers als in het zorgvuldige proces samen met de kandidaat. Als opdrachtgever of kandidaat heeft u met veranderingen te maken die elkaar steeds sneller opvolgen. Vaak zijn deze bepalend voor de te maken keuzes. Dat betekent dat we niet alleen het DNA van de opdrachtgever en de kandidaat leren kennen, maar ook samen nieuwe mogelijkheden verkennen. Dat doen we vanzelfsprekend altijd in persoonlijke gesprekken.
Een integraal onderdeel van ons dagelijkse werk is de actieve samenwerking met een aantal organisaties op gebied van sport, cultuur en maatschappelijke inzet. Dit plaatst ons midden in de dynamische wereld van vandaag en levert ons bovendien een groot (zakelijk) netwerk op dat we weer inzetten als toegevoegde waarde voor onze relaties.