Laden Evenementen

« All Events

Zeilevenement ICC-Bokaal

24-06-2016

Zeilen om de ICC-Bokaal

Zeilwedstrijd -2Op vrijdag 24 juni hebben wij een prachtig zeilevenement gepland: wedstrijd zeilen om de ICC-bokaal! We verzamelen om 13.00 uur en de wedstrijden starten rond 13.30 uur. Het is de bedoeling dat we in groepjes van 4 personen met 8 “16m2” (dit zijn grote BM’ers) strijden om deze bokaal. De wedstrijdjes duren ongeveer 30 minuten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de persoonlijke interesse en zeilervaring  zal de indeling worden gemaakt. Na het varen van een aantal wedstrijden wordt een klassement opgesteld en de “finalewedstrijd” gevaren.

Ook aan de mensen die niet willen zeilen, maar wel op het water willen zijn, is gedacht. Zij kunnen de wedstrijden vanaf een sloep volgen. Bij het evenement krijgen wij ondersteuning vanuit de zeilvereniging Belterwiede. De organisatie van de middag is in handen van Ed Scholing van Scholing Watersport.

We sluiten de middag af met een gezellige BBQ bij Paviljoen ’t Wiede om plm. 17.00 uur. Hier zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.