Laden Evenementen

« All Events

Webinar over Blockchain – de technologie van de toekomst!

22-09-2020

Ondernemend Emmen zendt samen met de parkmanagement verenigingen in Drenthe een gratis Webinar over Blockchain uit op 22 september om 16.00 uur. Grote bedrijven en instanties passen de unieke eigenschappen van
Blockchain reeds toe in hun eigen organisaties en niet zonder reden: processen kunnen sneller, makkelijker en met minder fouten worden uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan internationale handel en containervervoer. 

Spreker is de heer Adri Wischmann, directeur van Intelligent Investment Solutions en reeds 21 jaar intensief bezig met technische analyses. Hij is ontwikkelaar van het technisch analyse programma HERMES P.T.A. Hiervoor heeft hij veel kennis vergaard met betrekking tot technisch analyse in het algemeen en handels-systemen in het bijzonder. Zowel nationaal als internationaal is hij een graag geziene spreker bij onder andere banken, gastcolleges op de Erasmus Universiteit en Universiteit van Cambridge en de Vereniging van Technische Analisten. Adri Wischmann weet de onderwerpen van zijn lezingen met veel enthousiasme, toewijding en humor aan zijn publiek over te brengen.

Hij was bestuurslid van de Vereniging van Technische Analisten en is al 6 jaar lid van het bestuur van de IFTA (Internationale Federatie van Technische Analisten, wereldomspannende beroepsvereniging van professionele Technische Analisten).

Aanmelden kan via office@ondernemendemmen.nl of via onze website.