Laden Evenementen

« All Events

Regiocongres in Zwolle

09-12-2015

Businessclub Meppel en ICC Parkmanagement Meppel nodigen u uit om woensdag 9 december mee te gaan naar het jaarlijkse Regiocongres, dat in theater De Spiegel in Zwolle gehouden wordt.

We vertrekken om 12.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Leen Bakker op Blankenstein met een touringcar naar Zwolle. Daar gaan we vervolgens genieten van een heerlijke lunch. Tegen half twee maken we ons klaar voor het congres.

busDe vierde editie van het congres belooft een prachtige dag te worden, met dit jaar als thema Logistiek en Distributie. Natuurlijk zullen ook dit jaar veel bevlogen sprekers, prachtige animaties en films aanwezig zijn om de dag tot een succes te maken. Naast het programma, dat u in de bijlage kunt vinden, wordt ruimte gemaakt om te netwerken met ondernemers uit de regio. Tevens zal de Regio Zwolle Monitor gepresenteerd worden.

Het congres, inclusief de afsluitende netwerkborrel, eindigt om 18.30 uur. We zijn omstreeks 19.00 uur terug in Meppel.
ICC-Parkmanagement en Businessclub Meppel stellen de kaarten á €100,- beschikbaar aan de leden. In verband met de catering ontvangen wij uw aanmelding graag vóór 7 december. Na aanmelding ontvangt u de officiële uitnodiging met daarin de aanmeldcode voor het congres.
Voor het aanmelden kun je deze link gebruiken: http://www.bcmeppel.nl/agenda/243