Laden Evenementen

« All Events

Open Bedrijvendag

05-11-2016

Logo's voor Open Bedrijvendag logofondswpmeppelOp zaterdag 5 november is er weer een Open Bedrijvendag voor alle bedrijven in Meppel, Nijeveen, Rogat en Staphorst. Dit is een ideaal moment om het publiek te laten zien wat uw bedrijf doet. Bijkomend voordeel voor u is een actieve dag om uw naamsbekendheid te vergroten. Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is. Deelname op een gezamenlijke locatie is ook mogelijk. U kunt hiernaar vragen bij de organisatie.

De organisatie van de Open Bedrijvendag Meppel ligt in handen van een plaatselijke werkgroep vanuit het werkgeversplatform Meppel-Staphorst. De werkgroep zorgt ervoor dat er reclame wordt gemaakt om bezoekers te trekken. Via de media en straatreclame wordt aandacht besteed aan het evenement. Bovendien wordt er huis aan huis een overzicht van de deelnemende bedrijven gestuurd. De kosten hiervoor worden gedragen door Stichting Ondernemersfonds Meppel, het Werkgeversplatform Meppel-Staphorst en de gemeente Meppel.

Voorafgaand wordt u tijdens een ontbijtbijeenkomst in oktober op het stadhuis geïnformeerd en kunt u kennismaken met de andere deelnemers.

Aanmelding

De Open Bedrijvendag Meppel haakt aan bij de open bedrijvendagen Drenthe. De communicatie wordt verzorgd door Marketing Drenthe. Informatie en aanmelding vindt u via de website van OBD Drenthe.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Irene Dijkstra van het secretariaat via secretariaat@iccpmm.nl of met mevrouw S. Cooman via telefoonnummer 140522 of mail: s.cooman@meppel.nl.