Laden Evenementen

« All Events

Ontbijtsessie Zorg en ARbo

14-12-2012

Informatie nieuwe raamcontracten

Hoe staat het met het verzuim in uw organisatie? Wat doet u er aan om dit verzuim terug te dringen of te voorkomen?

 

Vragen, die aan de orde komen tijdens de ontbijtsessie, die de werkgroep P&O organiseert op vrijdag 14 december a.s. van 07:30 – 09:00 uur bij Reestmond, Eekhorstweg 4 te Meppel.

 

Programma:

07:30 ontvangst met een ontbijt, broodje, etc.

07:45 – 08:00 uur toelichting zorgverzekering Zilveren Kruis – Jan Blokzijl

08:00 – 08:30 uur introductie en presentatie LaborVitalis – Cees Slump

08:30 – 09:00 uur vragenrondje en netwerktijd

 

Zilveren Kruis Achmea is als voortzetting van Groene Land Achmea geen onbekende in Meppel en omstreken, veel van uw medewerkers hebben hier hun zorgverzekering afgesloten. Het vorige raamcontract van ICC-PMM was daar ook ondergebracht. Dat geldt ook voor het nieuwe raamcontract per 1 januari 2013.

 

LaborVitalis adviseert en begeleidt werkgevers en werknemers op het gebied van verzuim en arbeidsomstandigheden. Met brede ervaring, actuele kennis van zaken en veelzijdige expertise zijn zij een waardevolle partner voor bedrijven en organisaties.

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, zodat u een gefundeerde keuze maakt als u zich bij deze raamovereenkomst aansluit.

 

Wacht niet en meldt u zich even aan via het secretariaat door deze mail te beantwoorden. I.v.m. de catering aanmelden graag uiterlijk op 11 december.

 

Komt en laat u ‘wakker schudden’, want willen we niet allemaal Gezonder ondernemen … ook in Meppel?

 

Werkgroep P&O

Gert Veld.