Laden Evenementen

« All Events

Ondernemersgala Meppel

10-10-2019

ICC-Parkmanagement is naast de Gemeente en de 4 andere ondernemersclubs medeorganisator van het jaarlijkse Ondernemersgala Meppel. Het gala vindt plaats op 10 oktober 2019 in De Grote/Maria Kerk. Vorig jaar heeft de organisatie van het Ondernemersgala voor het eerst gekozen voor deze locatie en dat was een groot succes. Om die reden hebben zij dit jaar weer voor de Grote Kerk gekozen.

Samen met de Gemeente hebben een aantal Meppeler ondernemers zich weer vol enthousiasme ingezet om er een prachtig gala van te maken, gevuld met entertainment, netwerkmogelijkheden en top horeca.
Nieuw is de verkiezing van Jonge Ondernemer van het jaar 2019. Natuurlijk is er ook weer de verkiezing van Ondernemer van het Jaar Meppel. Deze wordt gekozen uit de kandidaten, die door de 5 ondernemersclubs, te weten de BC-Meppel, HVN, MHV, ZP-Meppel en Parkmanagement, zijn genomineerd.

Wij nomineren Calago !!!!!

Leden van Parkmanagement Meppel kunnen per bedrijf 2 gratis kaarten krijgen. Uitgebreide informatie kunt u vinden via onderstaande link en daar is ook de mogelijkheid om u aan te melden. https://www.ondernemersgalameppel.nl/