Laden Evenementen

« All Events

Blockchain bijeenkomst

17-05-2018

Blockchain bijeenkomst met Paul Bessems.
Blockchain is de techniek van de toekomst. Op de bijeenkomst van 17 mei zal Paul Bessems u alle ins en outs over deze techniek vertellen. Paul is expert op gebied van Blockchain en de toepassingen ervan. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar.
Paul Bessems is pionier, internationaal spreker en blockchain consultant. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Hij helpt organisaties bij de transitie: ‘Van bedrijf naar netwerkorganisatie’ en met de vraag: Wat betekent Blockchain Organiseren voor onze organisatie en hoe kunnen we hiermee starten?’
Paul Bessems is o.a. CEO van Weconet Technologies BV, een spin-off van de Weconomics Foundation. Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg van een algemene datanutsvoorziening en vertaalt nieuwe technologie, waaronder blokchain, naar concrete toepassingen. Ten slotte is hij ook founder van The Institute for New Organizational Thinking.
De persoonlijke missie Paul Bessems is: Het organiseren van een duurzame welvaart. Deze bijeenkomst organiseren wij samen met Meppel United bij Herberg het Plein.
Programma:
15.30 – 16.00 uur Inloop
16.00 – 17.00 uur Presentatie Paul Bessems over Blockchain
17.00 – 18.00 uur Gelegenheid tot vragen stellen en netwerken