Wij kunnen onze leden de onderstaande workshops en cursussen aanbieden tegen een sterk gereduceerde prijs:

Uitnodiging Masterclass 5 maart 2019

Van WWZ naar WAB, in één middag het wie/wat/waar van het “nieuwe” arbeidsrecht.

Afgelopen dinsdag heeft de Tweede Kamer ingestemd met het Wetsvoorstel “Wet arbeidsmarkt in Balans”, afgekort tot “WAB”. In 2015 is het arbeidsrecht met de invoering van de WWZ grondig op de schop gegaan. Zo grondig dat in de dagelijkse praktijk diverse pijnpunten naar voren zijn gekomen. De WAB moet dan ook worden beschouwd als een (politiek) reparatiemiddel.

Juist op het moment dat de WWZ enigszins vertrouwd begint te voelen voor de HR-praktijk, staan er dus nieuwe wijzigingen op stapel. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen (mogelijk) het bos niet meer ziet. Reden voor ons om een stoomcursus te organiseren: de Masterclass van WWZ naar WAB: in één middag het wie/wat/waar van het “nieuwe” arbeidsrecht.

Het doel van deze Masterclass is dat u aan het einde van de middag op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen op arbeidsrechtelijk gebied. Wat is de huidige situatie en welke wijzigingen staan op stapel? Wat betekent dit voor uw praktijk? Is het nodig voor te sorteren? We behandelen daarbij in ieder geval de veel voorkomende onderwerpen als:
• de proeftijd;
• de ketenregeling;
• samenvoeging van ontslaggronden;
• de transitievergoeding;
• compensatie van transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid.
De Masterclass vindt plaats op dinsdag 5 maart 2019 tussen 14:00 en 17:00 uur. Locatie: Arslan Ter Wee Advocaten aan de Burgemeester van Roijensingel 1 te Zwolle.

Als relatie van ons kantoor kunt u deze Masterclass kosteloos bijwonen. Ook uw introducee is natuurlijk van harte welkom. Graag ontvangen wij uw aanmelding, zo mogelijk met de contactgegevens van uw introducee, uiterlijk 25 februari 2019. Opgeven kan via arbeidsrecht@atwadvocaten.nl

Graag tot dinsdag 5 maart!

———-
Workshop en veerkrachttraining door Anette de Jong van “wantdatklopt”
Voor leden van ICC-Parkmanagement hebben we kortingen van 10 tot 15% kunnen bedingen op bedrijfstrainingen op het gebied van veerkracht/stressmanagement en slapen bij wantdatklopt.nl
Op 4 februari is er een workshop “Verminder je stress!” exclusief voor leden van ICC-PMM met 10% korting.
Leden van ICC-PMM zijn ook van harte welkom om aan te sluiten bij de meerdaagse groepstraining die start op 11 februari. Ook hier geldt: 10% korting. Meer informatie vindt u in de links:
workshop en training februari 2019 ICCPMM door wantdatklopt.nl_
bedrijfstrainingen wantdatklopt 2019

Wij hebben met Safetyschool een mooie deal kunnen sluiten voor een EHBO cursus en de verplichte BHV cursus en de herhaalcursussen. Zij hebben een mooie locatie aan de Oeverlandenweg 2A in Meppel. De data voor de cursussen worden in overleg vastgesteld. Voor informatie hierover kunt u bellen met nummer 088-1125454.
Informatie over de cursussen staat in de onderstaande links:  
Aanbieding BHV ICCPMM

Aanbieding EHBO ICCPMM

Arslan & Ter Wee Advocaten heeft een eigen Academy en biedt ieder jaar cursussen aan tegen een gereduceerd tarief voor ICC-PMM leden en voor hun klanten is de cursus vaak gratis. Het complete programma en algemene informatie vindt u via de link en de brochure:
https://www.atwadvocaten.nl/zakelijk/arbeidsrecht/atw-academy/atw-academy-voor-hrm/ 
2019 ATW academy cursusprogramma
Arslan & Ter Wee Advocaten geeft ook inhouse cursus over dossieropbouw en verzuimmanagement. Voor informatie kunt mailen naar mevrouw Hamelink via h.hamelink@atwadvocaten.nl

Aanbieding BuroVitaal – Vitaliteit werkt!
BuroVitaal van Jan Timmerman biedt een volledig “on line” programma op maat aan. Aan de slag met gezondheid en vitaliteit. Het programma wordt speciaal gemaakt voor een bedrijf en apart uitgewerkt voor alle werknemers.
BuroVitaal – aan de slag -PMO