Wij kunnen onze leden de onderstaande workshops en cursussen aanbieden tegen een sterk gereduceerde prijs:


Anette de Jong van “Wantdatklopt” geeft trainingen en coaching op het gebied van stressmanagement en beter slapen. Zo leert u omgaan met stress en hoe u het kunt reduceren. U kunt informatie bij haar via anette@wantdatklopt.nl

Wij hebben met Safetyschool een mooie deal kunnen sluiten voor een EHBO cursus en de verplichte BHV cursus en de herhaalcursussen. Zij hebben een mooie locatie aan de Oeverlandenweg 2A in Meppel. De data voor de cursussen worden in overleg vastgesteld. Voor informatie hierover kunt u bellen met nummer 088-1125454.
Informatie over de cursussen staat in de onderstaande links:  
Aanbieding BHV ICCPMM

Aanbieding EHBO ICCPMM

Arslan & Ter Wee Advocaten heeft een eigen Academy en biedt ieder jaar cursussen aan tegen een gereduceerd tarief voor ICC-PMM leden en voor hun klanten is de cursus vaak gratis. Het complete programma en algemene informatie vindt u via de link en de brochure:
https://www.atwadvocaten.nl/zakelijk/arbeidsrecht/atw-academy/atw-academy-voor-hrm/ 
2020 ATW academy cursusprogramma
Arslan & Ter Wee Advocaten geeft ook inhouse cursus over dossieropbouw en verzuimmanagement. Voor informatie kunt mailen naar mevrouw Hamelink via h.hamelink@atwadvocaten.nl

Aanbieding BuroVitaal – Vitaliteit werkt!
BuroVitaal van Jan Timmerman biedt een volledig “on line” programma op maat aan. Aan de slag met gezondheid en vitaliteit. Het programma wordt speciaal gemaakt voor een bedrijf en apart uitgewerkt voor alle werknemers.
BuroVitaal – aan de slag -PMO