Van Gansewinkel verzorgt (vanaf 2014) voor de leden van ICC-PMM de inzameling en verwerking van alle afvalstromen. Komt binnen uw organisatie bijvoorbeeld restafval, gevaarlijk afval, papier-karton, vertrouwelijk papier, bouw- en sloopafval, hout en/of puin vrij, dan bent u bij Van Gansewinkel aan het juiste adres. De medewerkers van Van Gansewinkel adviseren deelnemende bedrijven voortdurend om de afvalafvoer zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Leden van parkmanagement sluiten met Van Gansewinkel een individuele overeenkomst. Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer Barry Robben via 06 – 10 94 51 15 of per mail barry.robben@vangansewinkel.com.

Afval bestaat niet

Hoe eerder afval wordt gescheiden, hoe beter Van Gansewinkel afval kan recyclen, hoe minder afvalstoffenbelasting u betaalt. Wij zien het scheiden van afval en het recyclen van grondstoffen als een belangrijke verantwoordelijkheid. Vanuit deze ambitie zijn wij onze klanten graag van dienst. Afval scheiden start namelijk bij de bron. U kunt dit zelf doen door bijvoorbeeld het volgende afval te scheiden:

  • papier, karton en folie
  • puin, schroot en hout
  • glas en gft
  • swill (gegaarde voedselresten) en frituurvet

Van Gansewinkel advies:

Omdat wij al meer dan 50 jaar kennis en ervaring hebben op het gebied van afval, adviseren wij u graag over het scheiden van afval. Het afval van vandaag vormt namelijk de grondstof voor producten van morgen. Al bijna twee derde van het afval dat Van Gansewinkel verzamelt, krijgt daadwerkelijk een tweede leven. Voor de actuele tarieven kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Gratis afvalscan in 2017

Meer info: nieuwsitem: ‘Wijzigingen Afvalstoffenbelasting 1-1-2015’